Αρχική > Ηλεκτρονικό εμπόριο & case studies

Ηλεκτρονικό εμπόριο & case studies

Kωτσόβολος

Kotsovolos

Μία από τις γνωστότερες εμπορικές επιχειρήσεις η οποία έβαλε τα δύο τελευταία χρόνια στους εταιρικούς της στόχους το ηλεκτρονικο εμποριο. Εισήλθε δυναμικά στις on-line πωλήσεις μέσω ενός πολύ λειτουργικού e-shop το οποίο δέχεται εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Σκοπός του συγκεκριμένου site είναι να προσφέρει στον επισκέπτη ποικιλία ηλεκτρονικών συσκευών, πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και αποστολής εμπορευμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές, στοιχεία απαραίτητα για επιτυχημένο ηλεκτρονικό εμπόριο.
www.kotsovolos.gr

Alouette

alouette

H γνωστή αλυσίδα καταστημάτων παιδικής μόδας η οποία εξυπηρετεί η οποία εξυπηρετεί πλέον τους πελάτες της και on-line μέσω του www.alouette.gr. Στο συγκεκριμένο e-shop ο επισκέπτης θα βρει χιλιάδες προϊόντα εύκολα και γρήγορα μέσω ενός καλοσχεδιασμένου και fashion oriented site. Ένα ακόμη πετυχημένο παράδειγμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Hellas Sites.
www.alouette.gr

Η Ηellas Sites έχει πολλά ακόμη case studies για e-commerce. Εάν σας ενδιαφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο επικοινωνήστε στο 210.6149200 για να βρούμε μαζί το παράδειγμα που σας ταιρίαζει.