Αρχική > Web Site Design & E-commerce

Web Site Design & E-commerce

Kατασκευή ιστοσελίδων από την Hellassites σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντε με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από συγκεκριμένη διαδικασία στην Hellas Sites ώστε να πετύχουμε:

Eάν η κατασκευη ιστοσελιδων περιλαμβάνει εταιρική και προϊoντική παρουσίαση της εταιρίας σας, τότε χρειάζεστε ιστοσελίδες με εντυπωσιακό σχεδιαστικό αλλά και εύχρηστο menu πλοήγησης.

Εάν ο στόχος είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο τότε όλη η εμπειρία του χρήστη πρέπει να γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα. Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να σκεφτόμαστε σαν χρήστης - πελάτης, και να φροντιζουμε όλη την διαδικασία: από την στιγμή που θα αναζητήσει κάποιο προϊόν, την προσθήκη του προϊόντος στο καλάθι αγορών, τον υπολογισμό των εξόδων αποστολής, την πληρωμή με πολλαπλούς τρόπους, το check out. Όλη η εμπειρία πρέπει να είναι εύκολη για όλους ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του eshop.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.

Εμπιστευτείτε μία εταρία η οποία εξειδικεύεται επί πολλά έτη επιτυχημένα στην κατασκευη ιστοσελιδων, να έχει πλούσιο portfolio ιστοσελίδων ώστε να σας προσφέρει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές. Αναθέστε μας να σας δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας σε κόστος που μπορείτε να υπολογίσετε εύκολα εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.