Αρχική > Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO)

Η πιο σημαντική πηγή επισκεπτών για το site σας είναι οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως το Google το οποίο κατέχει περίπου 90% μερίδιο στις αναζητήσεις. Το S.E.O. (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία και οι τεχνικές μέσω των οποίων το site σας θα βγει "ψηλά" σε στοχευόμενες λέξεις μέσω των οργανικών (μη πληρωμένων) αποτελεσμάτων.

Γνωρίζοντας την κρισιμότητα και σημασία του S.E.O. η HellasSITES έχει δημιουργήσει από το 2004 εξειδικευμένο τμήμα. Οι έμπειροι σύμβουλοι θα αναλύσουν μαζί σας τις ανάγκες του site ώστε να ακολουθηθεί η καλύτερη δυνατή στρατηγική όσον αφορά τις λέξεις κλειδιά, τα κείμενα και το συνολικό πλάνο για τις μηχανές αναζήτησης.


P.P.C. Pay Per Click καμπάνιες

Εάν ο στόχος είναι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του site να έχετε επισκέπτες και πελάτες για τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε τότε θα υλοποιήσουμε μαζί μια "κόστος ανά κλικ" καμπάνια. Με αυτό τον τρόπο το site σας θα βγαίνει εγγυημένα στις πρώτες θέσεις του Google με προφανές αποτέλεσμα στις άμεσες ή έμμεσες πωλήσεις και επισκεψιμότητα.

Το κόστος μιας τέτοιας καμπάνιας ξεκινάει από λίγα εκατοντάδες ευρώ και αποδίδει στοχευμένη επισκεψιμότητα και πωλήσεις από την στιγμή ενεργοποίησης. Σε κάθε καμπάνια μετράμε την σχέση κόστους - πωλήσεων - κέρδους ώστε να κάνουμε πιθανές διορθωτικές κινήσεις και να βλέπετε το αποτέλεσμα του κάθε επενδυόμενου ευρώ. Οι P.P.C. καμπάνιες σας δίνουν ώθηση και στα οργανικά (μη πληρωμένα) αποτελέσματα.

Το ιδανικό και πιο δυναμικό πλάνο προώθησης στις μηχανές αναζήτησης είναι ο συνδυασμός S.E.O και P.P.C καμπάνιας. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι μας θα σας καθοδηγήσουν στην σωστή στρατηγική και ενέργειες αναλόγως των στόχων και του budget σας.